Personlig trening med Anne

PERSONLIG TRENING MED ANNE

Hvorfor investere i personlig trener?

Som personlig trener vil jeg hjelpe deg med å systematisere treningen slik at du enklere kan tilpasse treningen til dine behov, målsettinger, og hverdagslige utfordringer. Jeg ønsker å følge med på fremgangen og motivere deg underveis i prosessen med et ønske om at du skal lykkes. Du vil få god veiledning på øvelser og belastning, noe som reduserer risikoen for skader. I tillegg investerer du i god kunnskap som du tar med deg videre resten av livet, da ett av mine store mål er å kunne utdanne deg som kunde til å bli mer opplyst om trening og helse.

I mitt arbeid legger jeg vekt på å bli kjent med deg, dine behov, og dine mål med treningen. Videre ønsker jeg å tilpasse en treningsplan som over tid vil fungere for deg med hensyn til hverdagslige utfordringer og praktiske løsninger. Om du har bakgrunn som inaktiv eller toppidrettsutøver spiller ingen rolle.

Jeg jobber til daglig som instruktør og personlig trener ved HIT The Gym, hvor jeg har timer for senterets medlemmer. Jeg har også startet opp nettbasert oppfølging eller hjemme-PT, som er et alternativ for deg som ønsker å gjennomføre treningen hvor du vil, og når du vil. Styrketrening i eller utenfor hjemmet, ulike former for utholdenhetstrening, for deg som reiser mye, etc. Pris vil variere ut fra tidsforløp, dine mål og behov, og om det eventuelt er ønsker om stedlig oppfølging og PT-timer.

Hva kan jeg tilby? 

 • Råd og veiledning om trening, helse og kosthold
 • Målsetting og motivasjon
 • Sette treningen din i system for å optimalisere aktiviteten mht. både fremgang og hverdagen
  • Skreddersydde treningsplaner
 • Vektreduksjon
 • Livsstilsendring
 • Idrettsspesifikke mål
 • Styrkeøkning
 • Muskelvekst
 • Oppfølging etter ønske
 • Bedriftstrening
 • Foredrag og kurs for bedrifter og privatpersoner
Jeg trodde aldri at trening var noe for meg, men da jeg i 2013 ville endre på den tanken tok jeg kontakt med Anne, og jeg har ikke sett meg tilbake. Jeg ønsker å gå ned i vekt, og det gjorde jeg, hele 20 kg, men jeg opplevde så mye mer. Anne forandret hele meg, både på innsiden og på utsiden. Anne er tøff og streng som personlig trener. Hun presser deg når du tror du ikke klarer mer, og kan fort finne på strafferunder av ulike grunner. Men når økten er ferdig er strafferundene glemt, og man sprudler av mestringsfølelse. Ved å elske jobben sin og være seg selv, har Anne klart å vende om tankegangen min til meg selv og til trening; hun har gitt meg kunnskap om trening og teknikk, selvtillit og treningsglede. Og for det er jeg evig takknemlig!
Bestill PT