OM ANNE

«Jeg er Anne, ble født slik at jeg akkurat fikk med meg et halvår av 80-tallet, og holder nå til i Trondheim sammen med to kule karer. Han ene er samboeren min, og han andre er sønnen vår.

Jeg har 4 års erfaring som personlig trener og 6-7 års erfaring som gruppetreningsinstruktør gjennom Aktiviteten Treningssenter på Røros, og SATS, og Hit the Gym i Trondheim. Jeg har en bachelor (BSc) i Bevegelsesvitenskap fra NTNU, og en mastergrad (MSc) i Sport Performance Enhancement fra Edinburgh Napier University spisset mot idrettsfysiologi og prestasjonsutvikling innen trening og toppidrett, samt idrettspsykologi.

Med litt erfaring innenfor toppidrettsforskning ser jeg viktigheten av å holde meg oppdatert på fagfeltet – et felt som stadig er i endring. Minst like viktig synes jeg det er å effektivt bruke og videreføre kunnskapen til ulike målgrupper og i ulike praktiske situasjoner. For å lykkes med personlig trening mener jeg det er viktig med en solid vitenskapelig bakgrunn, i tillegg til kommunikasjon, evnen til å lytte, ydmykhet, nysgjerrighet, og en genuin interesse for å hjelpe andre.

Selv er jeg veldig rastløs, og har vært semiaktiv innen blant annet sykling, kickboxing og fotball. Jeg fascineres av det meste av idrett, trening og fysisk aktivitet, men driver nå for det meste med løping, sykling, og variert trening både ute og inne. Jeg fascineres også av kroppen og hodets evne til å stadig dytte grensene enda lenger, og jeg elsker mestringsfølelsen jeg opplever hver gang jeg når mine egne mål. Jeg mener at kroppen er skapt for å være i bevegelse, og jeg er overbevist om at det finnes en aktivitet som gir glede for alle det ute. Det er heller aldri for sent å finne treningsgleden!»

Utdanning

Master of Science i Sport Performance Enhancement, Edinburgh Napier University, Skottland

Årsstudium i Idrett- og Samfunnsvitenskap, NTNU, Trondheim

Bachelor i Bevegelsesvitenskap, NTNU, Trondheim

Personlig trener og treningsinstruktør, SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge, Bergen

Kurs

Kettlebellsinstruktør level 1 v/ Allan Fallrø, Trondheim

Mammatrening, Hit the Gym Trondheim

TrenSammen, Hit the Gym, Trondheim

CXWORX Les Mills, Trondheim

Bodypump, Les Mills, Trondheim

ABSolution, SATS-skolen, Oslo

LEGsolution, SATS-skolen, Oslo

PT Intro, SATS-skolen, Oslo

Watt Cycling, SATS-skolen, Oslo

Inspirational Cycling, SATS-skolen, Trondheim

30-20-12 Cycling, SATS-skolen, Bergen

SATS Instruktør Cycling, SATS GX Education, Trondheim

Kroppsanalyse, SATS GX Education, Trondheim

SATS GX Education Basiskurs, SATS GX Education, Trondheim

Boxercise Instructor, Boxercise Ltd., Birmingham, England

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *