Bestill PT og online veiledning

Anne er en god menneskekjenner, og hun kan ta deg dit du vil uansett utgangspunkt! Treningene med Anne var ukens høydepunkt for meg, og jeg er så glad for at hun har vært en del av min livsstilsendring.

Treningsprogram

Ukentlig oppfølging krevet at du loggfører trening og evt. kosthold, og leverer en ukesrapport. Treningsprogram justeres etter progresjon og tilbakemeldinger. Teknisk veiledning kan skje via filming. Mulighet for å stille spørsmål og få hjelp under hele oppfølgingsperioden.

Kun program

950 kr

  • 8 ukers treningsprogram skreddersydd for deg
  • For kostholdsveiledning kommer 950 kr i tillegg

Ukentlig oppfølging

2 250 kr

  • 8 ukers treningsprogram skreddersydd for deg
  • For kostholdsveiledning kommer 1 500 kr i tillegg
  • Ukentlig skriftlig oppfølging
  • Mulighet for spørsmål og hjelp på chat

Personlig trener – ute eller hjemme

Ute- og hjemme-PT foregår med lite eller ingen form for utstyr, men rettes mot styrketrening med egen kroppsvekt, kondisjonstrening, og/eller å finne praktiske og kreative løsninger for trening.

Enkelttime

650 kr/klipp

Ute-/hjemme PT á 60 min

5 klipp

580 kr/klipp

Ute-/hjemme PT á 60 min, totalt 2 900 kr

10 klipp

500 kr/klipp

Ute-/hjemme PT á 60 min, totalt 5 000 kr

Personlig trener – gruppe eller bedrift

Duo

300 kr/pers

Ute-/hjemme PT duo á 60 min, 300 kr per pers

Gruppe

200 kr/pers

Ute-/hjemme PT gruppe á 60 min, (3-6 personer), 200 kr per pers

Bedrift

1 500 kr/time

Utetrening eller trening på arbeidsplassen á 60 min

Mitt første møte med Anne var på en av gruppetreningstimene hennes Cycling på Sats Trondheim. Jeg ble fort fast inventar på denne timen, og da hun fortalte at hun i tillegg jobbet som PT så bestemte jeg meg for å ta en prat med henne. Jeg var nemlig i gang med en livsstilsendring, og hadde begynt på Grete Roede-kurs bare uker tidligere. Målet mitt var å gå ned til trivselsvekt (omtrent 8-9 kilo), og dette ville jeg oppnå ved å trene ved siden av dette kurset.

Anne tok meg i mot med verdens største smil og åpne armer. Dette skulle jeg få til! Det ble i gjennomsnitt en til to PT-timer ukentlig i over et halvår, og ingen treningsøkt var likt med Anne! Selv om jeg var godt kjent med styrketrening og noe kondisjon, så klarte hun alltid å gjøre treningen variert og ikke minst veldig morsom. Etterhvert som jeg ble sterkere satte vi oss «hårete mål» i enkelte basisøvelser, og mestringsfølelsen vokste seg større mens jeg på samme tid hadde blitt en slankere, lykkeligere og sterkere versjon av meg selv på veien. 

Alle som har trent med en PT tidligere vet at kjemien er veldig viktig for at motivasjonen skal holde seg oppe. Anne er en god menneskekjenner, og hun kan ta deg dit du vil uansett utgangspunkt! Treningene med Anne var ukens høydepunkt for meg, og jeg er så glad for at hun har vært en del av min livsstilsendring.

 

Om PTBestill PT